Home Base

Moderator: ncmohr

Post Reply
SnafuOne
Posts: 10
Joined: Sat, 20. May 06, 15:07
x3

Home Base

Post by SnafuOne » Sat, 20. May 06, 16:42

Hvordan sætter man et skibs home base?

Jeg har fundet der hvor det sættes ind, men når jeg vælger/klikker på home base og kommer til map funktionen kan jeg ikke vælge nogen base? er der en speciel tast man skal trykke på?

Augustini
Posts: 1239
Joined: Tue, 13. Dec 05, 22:55
x3tc

Post by Augustini » Sat, 20. May 06, 18:38

Du kan kun vælge "homebase" til en station eller M1/TL du selv ejer! Derfor kommer kortet op, der skal du vælge det sector hvori du ejer en fabrik/station og vælge den for at sætte homease

SnafuOne
Posts: 10
Joined: Sat, 20. May 06, 15:07
x3

Post by SnafuOne » Sat, 20. May 06, 19:21

ok...tak for svaret

Post Reply

Return to “Dansk / Danish X-Forum”