Hups, už jsem to opravil.ilovex3 wrote:Sir_Thomas: odkazy na stazeni cestiny nejsou funkcni - soubor nenalezen

Moderator: DJ Die
Uvidíme, to aby to fungovalo dle tvého zadání ovšem není věcí češtiny, ale skriptu jako takového.solxiger wrote:http://forum.egosoft.com/viewtopic.php? ... 19b49d02c3
Skusily by ste prelozit aj toto?
Aby to fungovalo na cistej hre+bonuspaku...
Dakujem
solxiger wrote: http://forum.egosoft.com/viewtopic.php? ... 19b49d02c3
Chcem chcem dakujemReadme wrote: STRUČNÝ OBSAH:
Toto je samostatný mod který užívá souèásti DeadlyDa- ovo DDRS mod k tomu, aby umožnily externí dokování pro M1, M2, TL a M6 plavidlo. Mod také obsahuje nìjakou "aktualizaci" pro M6 tøídní lodi (korvety) které pùvodnì byly souèástí DDRS frajera. Mod ne mìní cokoli další než všechny rasy M1, M2, TL a M6s plavidlo.
SEZNAM ZMÌN:
1.1 - update/bugfix:
- oprava pro Osprey postranní vìžièky mají zlé pálící oblouky (toto je originální Egosoft chyba, ocenìní za oprava Gazz).
- oprava pro Orca vìžièky má zlé pálící oblouky (toto je originální Egosoft chyba, ocenìní za oprava Gazz).
- malé update k tomu, aby M6 tøídní lodi k tomu, aby dìlají je užiteènìjší a ménì hedvábím opøedená niti než oni aktuálnì jsou v X3. Pro opravené popisy dìlového èlunu, podívej se na zahrnutý M6.txt soubor.
1.0 - poèáteèní vydání:
- veškeré TL lodi mohou nyní pøístavištì TS, TP a M6 plavidlo zevnì.
- všechno M1 a M2 lodi mohou nyní pøístavištì TS, TP a M6 plavidlo zevnì.
- všechno M6 lodi mohou nyní pøístavištì M3, M4 a M5 plavidlo zevnì.
- M6 lodi byly aktualizované s dodateènými vìžièkami a/nebo lasery pøinést jim ve shodì s jejich X2 protìjšky.
- Paranid Nemesis's varianty a Teladi Osprey varianty nyní mají rùzné statistické výkazy:
- varianty nájezdníka je 25% rychlejší a víc manévrovatelný, na úkor 1 menšího ochranného štítu pozice a 10% menší nákladový prostor.
- varianty sentinel jsou 10% rychlejší a víc manévrovatelný, na úkor 5% menšího nákladového prostoru.
- varianty hlídky jsou víc silnì chránìný ( Osprey zahrnuje zvláštní štìrbinu štítu zatímco Nemesis's štíty dobijí mnohem rychlejší), na úkor 10% menšího ložného prostoru a 15% zmenšení rychlosti
Kupil som Novu skocil do sektoru Prezidentov Koniec a zase to padlo...solxiger wrote:Skopcil som to do mods vybral na zaciatku hry a idem to skusit...
/stahujem Q3Textures do Oblivionu 1.5GB som na 89% tak potom/
EDIT: Tak to padlo, nedocital som instalacny postup a sedel som v Kentaure. Tak znova...
imho ne, bonuspack by na to vliv mit nemel.solxiger wrote: Kupil som Novu skocil do sektoru Prezidentov Koniec a zase to padlo...
Moze to byt koli Bonuspacku??
Heh jak jsem jel autem z práce (na té dálnici se člověk nudí), tak jsem si právě tak nějak v duchu říkal, proč by tam měly být nějaké texty.gomecz wrote:a zkousel to vubec nekdo? imho tam neni co prekladat. ten mod zkratka meni vzhled a vlastnosti lodi, nepridava zadne prikazy, nemeni ani nepridava zadne popisy nebo zpravy v BBS.
Chtěl bych odkaz na forum toho skriptu.Mipam wrote:No prostě jsem si stáhnul Script "SHopping list" má to dělat, že zadáš seznam zboží lodi jako příkaz, co má nakoupit (pro továrnu zdroje např.) a ona sama objede oblast a nakoupí, co má zadáno a doveze na určenou pozici. Ale ani jsem to ještě nezkusil, protože jsem línej se ve hře rozptylovat angličtinou. Mám jí za den dost. Jo a tady je odkaz A STRANKY JSEM SPICHL NARYCHLO, tak trochu shovívavostri, PROSÍM!!!!!!!!!!!![url=http://www.gompa.cz/x3/X3download.htm]