W singlu ustawienia na ultra i komp spokojnie daje radę (tylko chłodzenie na karcie już dość głośno szumi), w multi na wysokie i jest... gorzej niż w BadCompany2. Tzn. grafika jest tak szczegółowa, że utrudnia to celowanie, wyszukiwanie przeciwników, jest zbyt szczegółowa

Poza tym, miałem nadzieję na stacjonarne wyrzutnie rakiet ziemia-powietrze, a takowych nie znalazłem. Ręczna wyrzutnia daje radę zestrzelić tylko niedoświadczonych graczy, na tych z ulepszeniami (radar, flary, zakłócacze) nie ma sensu.
Ale fajnie się odblokowuje tą masę dodatków. W wersji premium jeszcze parę fajnych gadżetów. Kolejna pozycja uzależniająca na długie godziny.
Do grafiki mam jedno ale, padający gracze (zabici) "grafikują się" metodą żabich skoków, tzn. skokowo padają na ziemię, brak tu płynności. Poza tym jedna wnerwiająca rzecz w multi - kolory nicków wykrytych wrogów są zbliżone do kolorów nicków kolegów z drużyny - bardzo to dezorientuje przy bliskim kontakcie i powoduje szybkie zgony

Btw. ma ktoś chęć na wspólne ze mną przejście misji współpracy? Zatrzymałem się na 3-ciej, poległem juz dwa razy z przypadkowym graczem, zaraz za wysadzeniem bramy z C4 jest zasadzka i krzyżowy ogień. Mój towarzysz pada, ja reanimując go padam również i misja od nowa...