Protože z reunionu vím, že v pozdějších fázích hry, to chce nějaký ty scripta, tak jsem rovnou přidal plugin manager (verze 2.12) a tady je zakopanej pes... Když chci instalovat script, který mám v PC ještě z dob kdy sem hrál reunion, tak mi napíše, že "Unable to open package file a místo odkud to otvírám", tak jsem si řekl, že zkusím dané scripty stáhnout znovu, ejhle... Najednou to šlo.
Ovšem... Jeden problém sem vyřešil a objevili se další dva. Když sem v plugin manageru vybíral složku se hrou (Current X directory) tak mi to nechtělo vzít X3TC, inu tento spouštěcí soubor jsem přejemnoval na X3 (jak si plugin přál) a už ho našel - není problém z dalšího odstavce způsoben tímhle?
Druhý problém je, že i když se mi podaří script nainstalovat, tak ho prostě nemám ve hře. Mám ho povolený (jen u signed mám křížek, ale netuším jak to přepnout)
Další věcí je, že mi nejdou nainstalovat nové lodě. Dám instal ship, najdu příslušný soubor otevřu jej a ejhle... Nic se nestane.
Jako řešení mě napadlo instalovat scripta i lodě ručně, což by mi nevadilo, kdybych věděl jak na to...

(U lodí sem někde četl, že v XRM si žádný přidávat nemůžu, ale jelikož mi to nešlo ani u reunionu a vyřešil to LV cheater (loď jsem cheatnul, koupil v doku nějakou drahou a zničil ji a nechal si jen tu co jsem si nacheatoval), tak bych byl rád, kdyby to fungovalo stejně

Takže prosím... Víte někdo co by s tím mohlo být?
Popřípadě jak se instalují scripta/lodě ručně?
A pokud instaluji ručně, tak si musím stáhnout jiný formát, než spk/xsp?
Vesmíru zdar!