Re: R8antik
1. Poradiť neviem - nemal som taký problém
2. Ak dáš dole upgrady - prídeš o nich ale časti sa presunú do inventára podľa druhu nainštalovanej modifikácie I,II,III, ak máš potrebný počet rozobratých (5) + ešte nejaké suroviny vyrobíš 1 novú modifikáciu, ktorú potom namontuješ u mechanika na zbraň. Výroba modifikácii je lotéria - nemusí sa vyrobiť presne zase na plasmu Mk3.
Riešenie je strieľať čím viac Xenónov - z nich padajú hotové
Teraz ja:
Kdesi som čítal, že ak obsadím prázny sektor ( priestor) a postavím tam stanice - bude sa dať premenovať - dá sa to či nie ?
P.S.
Prišiel som na to ako rozhýbať ekonomiku v sektore

Napr. v DeVries som postavil Farmu - vyrába pšenicu, mäso, koreniny. Vedľa má banda Kanteráncov svoju fabriku na potravinové zdroje a kupuje o do mňa všetky vyrobené suroviny dokedy nezaplnia sklady. Potom to všetko na raz skúpim a predám inde aj pod cenu hoci aj za 200.000 - 500.000 kr do straty. Potom zruším predaj surovín iným rasám a čakám kedy moje stúpnu hore. Potom to povolím a banda kupuje ako žhavá aby mohli vyrábať. Strata 500.000 kr. je zachvíľu vykrytá aj s 3-4x ziskom.
Robím tak na viacerých staniciach a teraz mám poctivo zarobených 1,65 mld. kreditov
Módy nepoužívam až na tie dve -
1. vynikajúci mód pre vaše stanice ( nie tie autotraderi a pod. somariny) ak už máte Radar sa dá nastaviť dosah na celú Galaxiu ( manažér alebo architekt) - priradíte im lode a oni nakupujú a predávajú samé. Vy len rátate zisky

- Galaxy Station Range v1.4
2. Station Production Module Brake - ten dovoľuje limitovať výrobu surovín 0 -100 % na vašej stanici, dobrá vec ak je niečoho na trhu prebytok a nízke ceny

I forgive all the mistakes this game, only the music is everything. Number one: X Rebirth Theme II (Orchestra)