Nazdar...ako pozeram,mas uz jachtu velknaza maxima.hram x3 reunion 2.02 uz par mesiacov,nemam potuchy,kolko mam lodi,kolko tovarni,komplexov,ak sa dobre pamatam,este vcera som mal na konte okolo 160 melonov,lietam s lodou xenon xl a kosim xenonske sektory len s touto lodou,minule som sa pustil do khaakskeho kriznika,ale radsej som sa odtial pakoval kade lahsie

)...nuz,mam jeden problem.hram vlastne mod bez pribehu,zacal som riesit aj bala gi misie a ten moj problem nastal tu.jachtu som dotiahol na urcene miesto,na urcenu stanicu,zadokoval som bez dokovacieho pocitaca /sorry za vyrazy,ale hram nemecku verziu,takze si to len letmo prekladam/ a nic.ziadna sprava,nic.precital som angl. navod,nemecky navod,vsade je to iste-dotiahni lod tam a tam,zadokuj bez dokovacieho pocitaca a mas to vyriesene.houbelec.bud ja som tatar alebo hra ide proti mne

)...ako si tento problem s jachtou vyriesil ty?bez tohoto sa dalej nedostanem.hram sice dalej svoj biznis,ale bala gi problem dorieseny nemam.ps-mam original nemecku verziu,bonusy z tejto stranky,skripta,nehram xtended mod,na ten som prisiel prilis pozde hehe,uz sa mi nechce hrat od zaciatku,mozno niekedy inokedy...hadam ti sprava pride,som tu prvykrat...za eventualnu odpoved vopred dakujem...