Změny
Moderator: DJ Die
-
Změny
Přejmenoval sem téma Rozdil mezi ukladanim hry na Rady hráčúm.
Sem byli přesunuty i přispěvky podobného charakteru z jiných témat.
Rozdělil sem téma Dalsi cesky/slovensky hraci, nové témata jsou offtopic a X2 fyzika.
žádné přispěvky nebyli smazány, pouze přesunuty. Omluvám se, pokud sem zpúsobil zmatek, ale takhle to už dál být nemohlo. Pokud ste našli nejake zásadni chyby v přerozdelení, tak mi to napište, budu se je snažit napravit. Ale pouze to co je v mých schopnostech.
PS: Zmatek sem zpusobil určitě, ani ja nevím co kde bylo púvoďně. Doufám že mi to odpustíte.
PS2: Pár přesunú bude ještě pravděpodobně následovat.
Sem byli přesunuty i přispěvky podobného charakteru z jiných témat.
Rozdělil sem téma Dalsi cesky/slovensky hraci, nové témata jsou offtopic a X2 fyzika.
žádné přispěvky nebyli smazány, pouze přesunuty. Omluvám se, pokud sem zpúsobil zmatek, ale takhle to už dál být nemohlo. Pokud ste našli nejake zásadni chyby v přerozdelení, tak mi to napište, budu se je snažit napravit. Ale pouze to co je v mých schopnostech.
PS: Zmatek sem zpusobil určitě, ani ja nevím co kde bylo púvoďně. Doufám že mi to odpustíte.
PS2: Pár přesunú bude ještě pravděpodobně následovat.
-
-
dalsi presun
presunuty dva prispevky z hype do rady hracum, kam i patri, to take zodpovida robaczovu otazku, ze proc to ma prave tohle jmeno, no protoze vase prispevky se ocitli v zlem tematu, koho vinou to nevim
-
-
-
- Moderator (České)
-
- Moderator (České)
-
-
- Moderator (České)
-
- Moderator (České)
ja s Abrasem chceme prelozit halvni stranku Egosoftu i do cestiny ale mame takovy maly problem BurnIt!nam nejdrive musi poslat textove soubory to sice slibil ale nejak se k tomu nema a nase PM zrejme ignoruje mozna pomuze pokud mu napise vic lidi z nasi sekce staci kliknout na link a napsat mu PM v anglictine nebo nemcine treba to pomuze ale jen jednu at nejsou problemy 
from Abras: pokud se pripojite k nasemu snazeni, tak PM poslite az dva dny od dneska, pockame jestli nam burnit odpovi na nase dnesni pm....

from Abras: pokud se pripojite k nasemu snazeni, tak PM poslite az dva dny od dneska, pockame jestli nam burnit odpovi na nase dnesni pm....
Split now give you...AAARRRRGGGHH!
-
-
- Moderator (České)
-
-
- Moderator (České)
-
Já jako úplný nováček bych si to ani nedovolil
Gratuluji.

[ external image ]
------------------
Jestli je vesmír odpověď, co je potom otázka?
(Leon Lederman )
------------------
Jestli je vesmír odpověď, co je potom otázka?
(Leon Lederman )
-
-
- Moderator (České)
-